Fakta

Det aktive stof i Nadavias produkter styrker emaljen i tænderne. Bakterier der fører til paradentose, blødende tandkød, tandkødsbetændelse, dårlige ånde, blister og plak bekæmpes. Produkterne fra Nadavia kan bruges forebyggende eller behandlende. De naturlige ingredienser giver ingen bivirkninger og misfarver ikke tænderne.

Ved begyndende halsbetændelse anbefales det at skylle munden med mundskyl stærk morgen og aften. Indeholder IKKE klorhexidin. Misfarver ikke tænderne. Ingen bivirkninger. God smag og efterlader tænderne rene og glatte.

FAQ

Nej - ingen af produkterne fra NADAVIA indeholder klorhexidin.
Nej - produkterne fra NADAVIA misfarver ikke tænderne.
Ja - ved brug af Nadavia mundskyl stærk over ca. 3 måneder vil emaljen blive stærkere og små revner lukkes.
Nej - produkterne kan ikke erstatte din tandbørste men bruges som et supplement. Tandbørsten bekæmper ikke bakterier på samme måde som mundskyl og dental gel. Brug din tandbørste og tandpasta en halv time før eller efter du bruger mundskyl.
Paradentose er en betændelsestilstand som gør, at tænderne mister sit fæste. Hos tandlægen kan man rense for tandsten og bakterier i tandkødslommen, og hvis tandkødet er ømt, kan det være nødvendigt at lokalbedøve. Med andre ord kan ubehandlet tandkødsbetændelse, udvikle sig til paradentose. Og jo mere alvorlig paradentosen er, jo dybere bliver tandkødslommerne – og jo mere løse bliver tænderne.
Paradentose er en betændelsestilstand som gør, at tænderne mister sit fæste. Hos tandlægen kan man rense for tandsten og bakterier i tandkødslommen, og hvis tandkødet er ømt, kan det være nødvendigt at lokalbedøve. De bakterier der sætter sig i mund og svælg bekæmpes af Nadavias produkter. Du vil derfor efter kort tid opleve en mere frisk ånde, tandkødslommer mindskes eller forsvinder og du kan undgå tandkødsoperationer og dyre tandlæge besøg.
Dokumenteret bakteriedræbende effekt over for: a. Streptococcus Mutans, den mundbakterie der nedbryder emaljen på tænderne og resulterer i huller eller tab af tænder. Bakterien kan føres videre til blodbanen og føre til yderligere sygdom - herunder hjerte kar sygdomme. b. Staphylococcus Aureus, kendt i forbindelse med MRSA, kan være medvirkende til mange alvorlige infektioner som bylder, børnesår, lungebetændelse, infektion efter operation og betændelse i hjerteklapper. c. Streptococcus Pneumonia, som er almindeligste årsag til hjernehindebetændelse, blodforgiftning, lungebetændelse, mellemørebetændelse og meningitis. Alle 3 bakterier findes i slimhinder og svælg.
Hos 90 procent af alle, der lider af dårlig ånde skyldes det bakterier fra mund og svælg. Bakterier på tungen, i tandkødslommer eller i utætte fyldninger danner nemlig ildelugtende svovlforbindelser. Ved brug af Nadavia mundskyld fjerner du de bakterier der danner dårlig ånde.
Ja - da paradentose kommer fra betændelse i tandkødet, vil der som regel være blødning og ømhed ved tandbørstning og spisning. Dårlig ånde kommer fra bakteriebelægninger under tandkødet og hvor du ikke kan børste pga. smerter. Brug mundskyl og undgå både dårlig ånde og smerter i tandkødet.
Ja - Nadavias laboratorie undersøgelser dokumenterer at bakterien kan nedbrydes.

Fakta