Dental gel

Kraftig virkning mod paradentose, betændelse og løse tænder

Nadavia har udviklet en dental gel med bakteriehæmmende effekt . Gelen bekæmper de bakterier der giver parodontitis/paradentose, blødende tandkød, blottede tandhalse og som får tænderne til at løsne sig.

Nadavia Dental gel er udviklet med få, men meget virksomme ingredienser, til personer der er hårdt ramt af bakterier i munden. Nogen af de bakterier der findes i mund og svælg, kan vandre videre i blodbanerne og forårsage sygdomme flere steder i kroppen, fx hjerte-kar-sygdomme og lungebetændelse.

Ved brug af Dental Gel i ca. 12-15 uger vil tandkødet være så styrket, at tænderne igen kan sidde fast. Udover brugen af Nadavia Dental gel kan du med fordel bruge den effektive mundskyl der effektivt skyller bakterier væk og efterlader tænderne sunde og glatte. Du får en frisk ånde, ikke kun på grund af smagen, men fordi de syge bakterier skylles væk og det er dem der er årsag til dårlig ånde og belægninger på tænderne.

Ældre og sengeliggende som har svært ved at opretholde en god og sund mundhygiejne kan med fordel bruge Dental Gel på tandkødet. Gelen kan også bruges som tandpasta (er uden skummemiddel).

Nadavias produkter vil over tid genopbygge emaljen og gøre tænderne stærkere. En stærk emalje beskytter tænderne, hvorved der undgås huller (caries). Trods den meget effektive virkning, så indeholder produkterne ingen kunstige ingredienser. Ingen alkohol. Ingen klorhexidin og ingen antibiotika. Misfarver ikke tænderne.

Køb Nadavia Dental Gel her

GMP
Produktet er vandbaseret og er fremstillet i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP). Produktet er vegansk, glutenfrit og uden GMO.

Ingredienser
Aqua, xylitol, sr chloride, methylcellulose, stevia, sodium benzoate, aroma.

Produktets ingrediens liste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt. Det anbefalede daglige forbrug bør ikke overskrides.

Vi anbefaler, at du opsøger din tandlæge, hvis du har mistanke om paradentose eller tandkødsbetændelse. Produkterne kan ikke erstatte behandlinger hos tandlægen, men kan bruges som et godt supplement.

Pat.pending.

Forbehold for tastefejl.