Om

Nadavia har udviklet produkter der blandt andet kan stoppe udviklingen af paradentose, blødende tandkød, syreangreb og blottede tandhalse.

Nadavia Pharma er en danskejet familie virksomhed som drives af nysgerrighed, viden og interesse for sundhed. Bag produkterne ligger mange års udvikling inden for naturlig bekæmpelse af bakterier.

Produkterne bekæmper bakterierne Streptococcus Mutans (den mundbakterie der nedbryder emaljen på tænderne og resulterer i huller, isninger eller tab af tænder), Staphylococcus Aureus (kendt i forbindelse med MRSA, og kan være medvirkende til mange alvorlige infektioner som bylder, lungebetændelse, infektion efter operation og betændelse i hjerteklapper) og Streptococcus Pneumonia (som er den mest kendte årsag til hjernehindebetændelse, blodforgiftning, lungebetændelse, mellemørebetændelse og meningitis). Alle 3 bakterier findes i slimhinder og svælg.

Produkterne indeholder ikke fluor, antibiotika, alkohol eller farvestof. Der er ingen bivirkninger og produkterne har en dejlig frisk smag.

GMP
Alle produkter er vandbaseret og er fremstillet i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP). Produkterne er veganske, glutenfrit og uden GMO. Emballagen er fremstillet af genanvendt plast.

Produktets ingredienser, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt. Det anbefalede daglige forbrug bør ikke overskrides.

Pat.pending.