Mundskyl

Ny mundplejeserie giver dig sund mund og stærke tænder

Produkterne fra Nadavia bekæmper naturligt de bakterier der er årsag i mundsygdomme. Ved paradentose er tandkødet rødt, ømt og bløder – særligt ved brug at tandbørste. Mundskyl kan bruges forebyggende eller hæmmende på blandt andet paradentose. Du får en sund mund med stærke og glatte tænder. Og ved jævnligt brug af prpdukterne vil emaljen blive stærkere. De små revner i tænderne lukkes og du slipper for isninger og gule tænder.

“Nadavias mundskyl indeholder kun naturlige ingredienser. Ingen kemi, ingen klorhexidin, ingen alkohol og giver derfor ingen bivirkninger. Produkterne bekæmper multiresistente bakterier – nemt og effektivt.”

Produkterne er 100% danske, er uden bivirkninger og har dokumenteret effekt på følgende bakterier:

Streptococcus Mutans
Staphylococcus Aureus
Streptococcus Pneumonia

Streptococcus mutans er en bakterie, der normalt findes i mundhulen og selvom den er en naturlig del af mundfloraen, er den også en af de primære årsager til karies eller huller i tænderne.

Streptococcus mutans kan nedbryde sukker og andre kulhydrater til syre som et biprodukt af sin stofskifteproces. Denne syre kan opløse tandens emalje over tid, hvilket skaber et miljø, der fremmer dannelse af huller. Bakterien binder sig til tandoverfladen og danner plak, en klæbrig belægning, der dækker tænderne. Plak giver et beskyttende miljø for bakterierne og gør det vanskeligt at fjerne med ved tandbørstning og tandtråd. Derfor anbefaler vi, at tilføre mundskyl til de daglige rutiner.

Ud over at forårsage karies kan bakterier som Streptococcus mutans også bidrage til tandkødssygdomme som gingivitis og parodontitis. Disse tilstande opstår, når bakterierne irriterer tandkødet og forårsager betændelse, hvilket kan føre til tandkødssvigt og tab af tandstøttevæv.

Hvad er paradentose/parodontose?

Paradentose er en fremskreden betændelse i tandkødet, som gør, at dit tandkød løsnes fra dine tænder. Det skader ikke kun dit tandkød, men også de knogler, der holder tænderne på plads. Paradentose kan føre til tab af tænder og kan i særlige tilfælde føre til generelle helbredsproblemer, hvis sygdommen ikke behandles. Over halvdelen af den voksne befolkning over 45 år er i mere eller mindre grad ramt af betændelses sygdomme i munden.

GMP
Produktet er vandbaseret og er fremstillet i overensstemmelse med Good Manufacturing Practice (GMP). Produktet er vegansk, glutenfrit og uden GMO.

Produktets ingrediens liste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt. Det anbefalede daglige forbrug bør ikke overskrides.

Vi anbefaler, at du opsøger din tandlæge, hvis du har mistanke om paradentose eller tandkødsbetændelse. Produkterne kan ikke erstatte behandlinger hos tandlægen, men kan bruges som et godt supplement.

Pat.pending.